Visie

 

copyright 2017 GROEN ONTWERP

Visie

GROEN ONTWERP is een ontwerpbureau voor de buitenruimte in ruime zin van het woord. Het bureau werkt aan ontwerpen voor zowel het landschap als tuinen.

De ‘genius loci’, de karakteristieke ruimtelijke kenmerken en historische en ecologische ontstaansgeschiedenis van een plek, vormen een essentiële inspiratiebron; hiermee krijgen de plannen een duurzame basis en sterke plek-gebonden identiteit. De ontwerpstijl is te omschrijven als robuust, helder, vanzelfsprekend en tijdloos, waarbij de grote lijn bevestigd wordt middels zorgvuldig uitgewerkte details; ontwerpen zijn functioneel en rijk aan onverwachte gebruiksmogelijkheden.

 

advies bureau voor

 

een ontwerp dat bij

u past

Een tuin die bij u past

Een tuin waarin u zich thuis voelt en die biedt waar u behoefte aan heeft.

UW WENSEN en eisen worden vertaald in een ONTWERP dat natuurlijk ook rekening houdt met uw budget. De inrichting past bij uw smaak en persoonlijke stijl. En is bovenal CREATIEF EN PRAKTISCH.

NIEUWE LANDGOEDEREN Vorstelijk wonen in het groen

Het concept ‘nieuw landgoed’ biedt particulieren unieke kansen en uitgebreide mogelijkheden om landelijk te wonen. Voor agrariërs kan het een prima optie zijn om wonen, natuur, recreatie en exploitatie te verenigen in één project en op de eigen grond te kunnen blijven wonen.

Natuurlijk is het uitzicht vanuit uw huis op uw tuin aantrekkelijk en valt er in ieder seizoen iets te beleven.

Renovatie bestaande tuinen

Heeft u uw woning verbouwd, of wilt u iets anders met uw tuin of met een deel ervan? Ik denk graag met u mee en maak een passend ontwerp.

Renovatie landgoederen

Is er veel achterstallig onderhoud op uw landgoed of wilt u nieuwe gebruiks-activiteiten een plek geven binnen uw landgoed, dan maak ik op basis van een historische waarde analyse een herstel- en onderhoudsplan .